Hver dag ferdes millioner av mennesker på offentlig transport som buss, tog, trikk og T-bane landet over. Også t-banestasjoner, togstasjoner og ulike krysningspunkt for offentlig transport er i risikosonen for små og store uønskede hendelser. Det kan være utfordrende å ha oversikt over områder med mye mennesker og stor gjennomgang. Racom sine sikkerhetsløsninger gir deg mulighet til å ha kontroll over området og situasjonen.


Video Management System gir deg full oversikt

 

På steder der mange mennesker ferdes øker behovet for sikkerhetsløsninger som kan gi fullstendig oversikt og overblikk.

Racoms VMS-system er både smart, skalerbart og enkelt. I et enkelt panel kan du søke etter, filtrere ut og sortere store mengder data. Systemet skreddersys etter behov, og egner seg godt for organisasjoner med ulike lokasjoner, hvor alt styres fra et sentralisert kontrollrom.


Lar deg lokalisere og spore bestemte personer

 

Suspect Search-funksjonen lar deg lokalisere og spore en bestemt person på kort tid, noe som kan være avgjørende på plasser med store folkemengder som beveger seg. Å gjøre dette søket manuelt er naturligvis en svært resurskrevende prosess, med store feilmarginer. Uten effektive algoritmer til å analysere informasjonsstrømmen tar prosessen lang tid i en kritisk situasjon. Suspect Search-funksjonen letter en hektisk hverdag i et samfunn der persontrafikken bare øker og øker.


Algoritmer avdekker falske alarmer

 

I VMS-systemet brukes Video Analytics som bruker smarte algoritmer for å skille mellom falske alarmer og faktiske hendelser. Du får varsler rundt suspekt oppførsel og bevegelsesmønstre, og du får riktig innsikt i hva som skjer. Ved å avdekke falske alarmer tidlig, slipper du unødvendig evakueringer.


Full oversikt i kontrollrommet

 

Situator Manager er Racoms panel for digital situasjonsforståelse. Basert på deres eksisterende systemer og sensorer, hjelper systemet deg med å forstå og utnytte mengdene av data som kommer inn.

Utifra deres eksisterende sikkerhetsløsninger og utfordringer, plukker vi ut riktige og relevante data, og setter opp regler og prosedyrer.


I Situator Manager får du oversikt over:

  • Hva som skjer
  • Hvor det skjer
  • Hvordan du skal respondere

Med riktig beslutningsgrunnlag, kan du få økt presisjon og støtte i dine beslutninger.


Kontakt Racom for sikkerhetsløsninger for offentlig transport

 

Racoms løsninger for tilbydere av offentlig transport gir dere tilgang til all relevant informasjon rundt hendelsene som må behandles, og er med dette markedets beste beslutningsstøtteplattform.

Ta kontakt med Racom i dag, for en skreddersydd sikkerhetsgjennomgang rundt hva våre systemer kan gjøre for din drift og sikkerhet.