top of page

12. des. 2023

I en verden med større usikkerhet er det behov for sikker og kraftfullt teknologi. QognifyVMS tilbyr profesjonell teknologi for fysisk sikring av dine verdier.

En fremstående komponent i Qognify VMS 7.4 er den nye Qognify Web Client. Bygget fra grunnen av, utnytter den den nyeste strømmeteknologien og plasserer eksepsjonelle visnings-, avspillings- og etterforskningsmuligheter i hendene på folk som trenger det – enten på patrulje, off-site eller i kontrollrommet. Det svært sikre, moderne brukergrensesnittet kan nås via standard nettlesere på ulike plattformer (Windows, Linux, Mac OS), og gir optimal ytelse og lav ventetid, for å muliggjøre raskere og mer effektiv beslutningstaking, hendelsesrespons og undersøkelser. Nettklienten inkluderer mange avanserte funksjoner fra skrivebordsklienten (f.eks. PTZ-kontroll, maskering og bokmerke) og vil lette en oversikt over video- og hendelseshåndtering med den kommende versjonen av Qognifys programvare for hendelseshåndtering, Situator.


Strammere personvernkontroller i Qognify VMS 7.4 lar brukere kontrollere hvilken video som kan åpnes, når og av hvem. Dette er spesielt fordelaktig for organisasjoner som følger personvernforskriftene på arbeidsplassen for bruk av direktesendt videoovervåking. Videodeling er også forbedret; nå vises operatørens navn på skjermen under manuell PTZ-drift. Denne nye vannmerkefunksjonen hjelper etterforskere med å identifisere hvem som hadde tilgang til et kamera da de byttet fra automatisk til manuell drift. Det fungerer også som en avskrekkende mot uautorisert filming og deling. For tillatt deling er nye funksjoner lagt til for å muliggjøre forhåndsplanlegging og styre tilgang til videofeeder – for eksempel under en hendelse som kan involvere forstyrrende eller konfidensielt materiale.


Til slutt, ettersom flere organisasjoner som for tiden bruker andre VMS-løsninger fra Qognify oppdager de spesifikke fordelene med Qognify VMS 7.4, er nye oppgraderingsverktøy tilgjengelige for å forenkle og akselerere migreringen av store systemer med flere administrasjonsservere spesielt.


Send oss en melding for mer informasjonbottom of page